Ce crede presedintele Donald Trump despre Isus Hristos si despre Biblie? Este o chestiune arzatoare pentru multi.O carte despre credinta lui Trump

David Brody de la CBN a scris o carte care se intituleaza: „Credinta lui Donald Trump – O calatorie spirituala”. Mai devreme el a vorbit cu Gary Lane despre credinta presedintelui si despre modul in care raspunde la critici. Urmariti interviul.

Cartea se intituleaza „Credinta lui Donald Trump” si nu sfintenia lui Donald Trump”. Aceasta carte nu ia apararea lui Donald Trump. Cartea vorbeste despre anii ’70, ’80, despre casatorii si infidelitati. Insa, el se afla intr-o calatorie spirituala si cred ca asta este ce aflam. El se intalneste cu oameni cu care nu s-a mai intalnit.

El a crescut in biserici prezbiteriene. Acum se intalneste cu penticostali si incepem sa vedem roadele. In carte gasim multe povesti din culise despre latura sa plina de compasiune si despre cum il cauta pe Mike Pence pentru rugaciune.

Indiferent unde se afla, intr-o campanie sau in Biroul Oval si ii cere sa se roage. Nu Mike Pence e cel care merge la presedinte si ii spune: „Hai sa ne rugam.” Insa Dumnezeu se descurca cu curiozitatea. Ce este cel mai important, Dumnezeu il va judeca pe Donald Trump. El te va judeca pe tine si pe mine. El ii va judeca pe toti.

Cu totii ne aflam intr-o calatorie, nu-i asa? Suntem fiinte imperfecte. Cu totii am pacatuit si L-am dezamagit pe Dumnezeu. Una dintre problemele despre care mi-au vorbit evanghelicii pe care le au cu Donald Trump, desi ei recunosc ca se afla intr-o calatorie spirituala, sunt comentariile rautacioase pe care le scrie pe Twitter. Ei spun ca un crestin nu ar trebui sa faca asa ceva.

El vine din New York. Timp de decenii a frecventat cercurile oamenilor de afaceri din New York. El are aceasta mentalitate de bataus de pe strada. In ultimii ani a dat de oameni care ii spun sa scrie comentarii mai blande pe Twitter. Insa e greu sa scapi de unele obiceiuri.

Inca nu a invatat sa intoarca si celalalt obraz, dar lucreaza la asta.Cu totii trecem printr-un proces de dezvoltare, nu-i asa? La pranzul cu prezentatorii TV, acum o luna, Donald Trump a spus ca in calitate de om de afaceri el nu a avut nevoie de suflet.

Nu a fost nevoie de suflet. Era vorba doar de afaceri, de bani. In calitate de presedinte, el trebuie sa puna suflet. Apoi, ce am vazut la Micul dejun de rugaciune national? Asta a fost interesant.

A fost foarte umil. La Micul dejun de rugaciune national anterior a vorbit doar de indicele de popularitate, despre Amendamentul Johnson, despre planurile sale. A vorbit doar despre el.

A doua oara ce a facut? A vorbit mai putin despre propria persoana si mai mult despre Dumnezeu. A avut loc o schimbare subtila din partea lui Donald Trump. De ce? Am scris despre asta in carte, despre ce se intampla in culise.

Doua persoane il influenteaza cel mai mult pe presedinte in acesta calatorie spirituala: Paula White si Mike Pence. Sunt convins de asta. Pentru Donald Trump, Mike Pence e mai mult decat un prieten.

El vede ca acest barbat isi practica credinta in public si nu ii este rusine. Asta prinde la Trump, pentru ca lui ii plac oamenii patimasi, iar Mike Pence este pasionat de credinta si traieste conform credintei sale. La fel ca Paula White.

Ea e unul dintre favoritii lui Trump. Ea poate intra direct in Biroul Oval sau daca il cheama la telefon, Donald Trump lasa tot si ii raspunde imediat, chiar daca este ocupat. A notat-o in timpul unui serviciu tinut de ea pe un post de televiziune crestin. Se pare ca el se uita la emisiuni crestine.

Ii plac oamenii pasionali, indiferent ce ii pasioneaza. Ei sunt pasionati de Dumnezeu. El respecta preotimea. Imi aduc aminte de o alta intamplare descrisa in carte. Darrel Scott, un pastor si un prieten de-al sau din Cleveland s-a aflat in aceeasi incapere cu Trump si alti pastori.

El a spus despre Donald Trump ca se multumeste cu mai putin decat cu ceva mai maret. Trump s-a nascut in 1946. Are 71 de ani. El isi aminteste de acele vremuri in care se imbraca elegant la biserica, caci oamenii nu mergeau in sandale si pantaloni labartati.

Nu ca ar fi vreo problema cu asta si cu masina de cafea, dar Donald Trump isi aminteste de acele vremuri. Acesta e motivul pentru care lupta pentru valorile iudeo-crestine. Vezi video:

El isi aduce aminte ca se citea Biblia si se rugau la scoala. Care e problema? Acesta e motivul pentru care vedem dispretul fata de corectitudinea politica.

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste mai mult: CBN via Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...