Câştigătoarea medaliei de aur Brianna Rollins: „Vreau să fiu cunoscută ca sportiva care îl glorifică pe Dumnezeu”

Brianna Rollins a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, dar ea spune că vrea să fie memorată pentru credința ei cât și atletismul ei. Rollins a câştigat aurul la obstacole de 100 de metri categoria femei.

Cei doi coechipieri din SUA, Nia Ali, și Kristi Castlin, au câştigat argint și bronz. Este prima dată din 1972 când o singură țară a câștigat aur, argint, bronz la aceeaşi categorie, potrivit The Christian Examiner.

Într-un interviu pentru un post-cursă, Rollins s-a grăbit să vorbească despre credința ei creștină: „Eu L-am păstrat pe Dumnezeu pe locul întâi și am continuat să îi las să mă călăuzească de-a lungul rundelor”, a spus ea. „Am format un cerc de rugăciune în această dimineață și am lăsat prezența Lui să vină peste noi.”

„Sunt atât de emoţionată. Sunt binecuvântată și recunoscătoare lui Dumnezeu”, a continuat ea, adăugând că a fost o onoare să fie capabilă de a câştiga o medalie cu Ali și Castlin.

Rollins împărtășește adesea despre credința ei pe social media. „Vreau să obţin recorduri mondiale și să câștig medalii de aur, dar, de asemenea, doresc să fie cunoscută ca atleta care a slăvit pe Dumnezeu prin atingerea deplină a potențialului”, spune ea pe profilul de Twitter.

În biografia sa pe Twitter face referire la credința ei: „slăvind pe Dumnezeu prin talentul cu care El m-a binecuvântat… Dumnezeu este Iubire!”.

Citește și

1.Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

2.Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: Stiri Creștine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...