Care sunt calitățile pe care o femeie creștină le caută la un bărbat?

Băieți, toate aceste principii pe care tocmai le-am împărtășit fetelor sau femeilor se aplică în egală măsură și în cazul vostru. Dacă lași ca hormonii să-ți aleagă fata, în final vei regreta acest lucru. O adevărată prințesă nu va fi atrasă de un snob, un nătâng sau un pervers.

Ea se uită după cineva care să o onoreze, să o respecte, un bărbat care să alerge după ea ca după o bijuterie valoroasă, nu ca un câine în călduri. Este foarte important ca în preajma ta să le faci să se simtă în siguranță și protejate.

Am făcut un sondaj între femeile singure și le-am întrebat care sunt calitățile pe care ar dori să le aibă un bărbat. Mai jos sunt răspunsurile lor, în ordinea în care acestea le-au prezentat.

1. INTEGRITATE

Mi-aș dori să am o relație de durată cu un bărbat integru; să fie ceea ce spune că este și să-și onoreze promisiunile. Dacă știe că nu poate duce la îndeplinire ceva, să nu promită. Metaforic vorbind, nu fi un cec în alb (din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual) dacă nu ai „bani” în bancă.

2. SINCERITATE

Am nevoie de un bărbat care să fie sincer și transparent, în primul rând față de el însuși, apoi față de mine. Este foarte dureros atunci când un bărbat nu este sincer și ascunde lucruri. Un bărbat sincer mă face să mă simt în siguranță.

3. ÎNCREDERE

Îmi plac bărbații care nu sunt șovăielnici. Încrederea asociată cu modestia fac un cuplu extraordinar. Mândria distruge totul. Nu țin neapărat să le aibă pe toate. Ceea ce am nevoie este să fie încrezător în Domnul, să nu se teamă, astfel încât să poată da o direcție clară relației noastre. Încrederea mea față de el va crește odată cu dorința lui de a se apropia cu încredere de mine și de a avea în plan consolidarea relației noastre.

4. SACRIFICIU DE SINE ȘI IUBIRE

Îmi doresc un bărbat care e gata să se sacrifice pentru mine și să mă iubească într-un mod în care să mă simt valoroasă. Doresc să-mi împlinească nevoile, chiar și atunci când lucrul acesta este dificil, astfel încât să mă simt iubită în mod necondiționat, indiferent de circumstanțele vieții.

AFIRMAȚII GENERALE FĂCUTE DE FEMEI

Vreau să știu că bărbatul interesat de mine are în minte intenții serioase atunci când începe să mă curteze. Dacă știe că pentru el nu e timpul de căsătorie, atunci să nu mă atragă într-o relație. Nu spun că trebuie să știe de la început că se va căsători cu mine, ci să aibă această intenție.

Nu se poate să pornească la drum într-o relație doar pentru a se distra pe cinste, păstrând eventual într-un colțișor uitat al minții gândul că poate eu sunt cea de care se va lega în final. Cel care dorește să-mi cucerească inima trebuie să fie conștient de ceea ce vrea.

Nu mă poate pune în categoria „prietenilor” și, în același timp, să mă trateze ca pe iubita lui. Doresc să știu care îi sunt intențiile atunci când mă curtează, pentru a evita interpretările greșite și pentru a nu-i oferi mai mult decât este pregătit să primească sau să ceară. Bărbații trebuie să ofere garanția că nivelul intimității în care se lansează este direct proporțional cu nivelul angajamentului lor.

Băieți, pentru a avea succes în aceste domenii, este imperativ necesar să fiți în legătură cu un model vrednic de urmat sau cu un mentor. Prezența cuiva în viața ta, în fața căruia să poți fi tu însuți, complet descoperit și care-ți poate cunoaște inima din toate punctele de vedere este de o valoare inestimabilă.

Mulți bărbați își ascund slăbiciunile, sperând că nimeni nu va descoperi vreodată cine sunt ei „cu adevărat”. Ascunzându-ți defectele nu faci altceva decât să perpetuezi seria disfuncționalităților. Doar atunci când ești sincer cu Dumnezeu, cu tine însuți și cu alții vei începe să fii sănătos, să găsești libertatea și plinătatea în viața ta.

Citește și Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Citește prima parte a materialului aici. 

sursa la aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...