Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, mesaj pentru români

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a acordat zilele trecute un interviu pentru STIRIPESURSE.RO. Din biroul său din Ierusalim, Netanyahu a vorbit despre chestiunea mutării unor ambasade de la Tel Aviv la Ierusalim, după anunțul în acest sens făcut de Doland Trump, despre ISIS, Iran, dar și despre relația Israelului cu România.

Reporter: – Toată lumea a fost surprinsă când președintele Trump a anunțat mutarea ambasadei SUA la Ierusalim. Dumneavostră ați fost surprins?

Benjamin Netanyahu: – Nu am fost surprins, pentru că a promis în campania electorală că va face asta și a făcut ceea ce a promis. A făcut ceea ce era corect.

Este absurd să susții, la 3000 de ani de când Regele David a stabilit că Ierusalimul este capitala noastră și la 70 de ani de când Ierusalimul este capitala statutul evreu modern, că Ierusalimul nu este capitala noastră. Președintele Trump spune ceea ce este evident. Mă bucur că a spus ceea ce știe toată lumea că este adevărat. El a avut curajul să o spună.

Reporter: – Ce v-a surprins mai mult, reacțiile din lumea arabă, răspunsul țărilor europene…?

Benjamin Netanyahu: – Nu am văzut o reacție așa de puternică în capitalele arabe. Din contră. Poate au existat mai multe reacții în unele capitale europene decât în capitalele arabe. Cred că uneori oamenii au acceptat minciuni.

Este o minciună des întâlnită că nu ar trebui să spui că Ierusalimul este capitala Israelului. Oamenii au tot repetat-o până când cineva a avut curajul să spună că „împăratul este gol”. Unde are loc în acest interviu?

Reporter: – În Ierusalim.

Benjamin Netanyahu: – Da. Acesta este biroul prim-ministrului. În Ierusalim. Parlamentul nostru este în Ierusalim. Curtea Supremă a Israelului este la câteva străzi distanță, în Ierusalim. Aici este sediul Guvernului, aici va rămâne și, prin urmare, este ridicol să presupunem altceva.

Citește și DECLARAȚIA ANULUI: Prim – ministrul israelian Benjamin Netanyahu declară: Biblia demonstrează că Ierusalimul este capitala Israelului

Vă mulțumim!

Sursa: Stiri pe surse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...