Argila Albastră de Râciu și detoxifierea completă a organismului

Argila Albastră de Râciu se afla în acest moment pe primul loc în privința concentratului de minerale si oligoelemente, având cel mai bun efect în tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli, conform analizelor efectuate fiind cea mai pură și mai eficientă argilă tămăduitoare din lume. Fiind în principal un multimineral, Argila Albastră de Râciu NU prezintă efecte adverse!

Proprietăți

Argila albastră este cel mai pur tip de argilă din lume, descoperit în comuna Râciu, aproape de Târgu-Mureş. Argila albastră, prin compoziția ei, este unică pe Terra, conţinând argint, aluminiu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, seleniu, zinc, sulf şi multe alte elemente chimice cu efecte miraculoase asupra pielii şi organelor interne.Indicaţii terapeutice miraculoase:

Iritaţii oculare, conjunctivite, cataractă, gingivite, amigdalită, sinuzită – Tahicardie, arteroscleroză – Sindrom de oboseală cronică, nevroză, epilepsie – Hepatită, icter, steatoză hepatică – Ulcer gastro-duodenal, gastro-duodenită, colită – Reumatism poliarticular, artrita, paradontoză – Hemoroizi, fisuri anale -Alcoolism, dependenţa de fumat;

Coşuri, acnee, dermatiză, arsuri solare, psoriazis, boli venerice, ulcer varicos, vărsat de vânt, varicele – Hiper şi hipotensiune – Tulburări şi dureri menstruale, candiodză sistemică, vaginită, fibrom uterin – Infecţii urinare, liatiză urinară – Depresie postpartum. Cura cu argilă albastră – cum se urmează:

• Se prepară dintr-o lingură de pulbere de argilă la 2 litri de apă (se agită şi se lasă să stea 4 ore) • În primele 3 zile, se va bea numai apa limpede, de deasupra, dimineaţa pe stomacul gol • Din a 4-a zi, argila se agită bine înainte de consum, şi se administrează încă 17 de zile • Se face o pauză de 7 zile, apoi cura se reia pentru alte 21 de zile, timp în care se bea amestecul argilos agitat.

Atenţionări importante! .Pentru utilizarea și manipularea argilei se recomandă folosirea vaselor și ustensilelor din sticlă, porțelan, ceramică, lemn. Nu se vor folosi recipiente din metal sau plastic. În primele zile, se vor experimenta stări de greaţă şi ameţeală, dureri de cap, slăbiciune, urină şi scaune închise la culoare şi urât mirositoare, în funcţie de gradul de toxicitate al organismului.

Acestea nu sunt reacţii adverse ale curei, ci semne ale detoxifierii. Pe durata curei cu argilă albastră se va reduce pe cât posibil consumul de carne, cafea, alcool, băuturi cu acid, condimente, lactate sau dulciuri. Se recomandă legume, zarzavaturi proaspete şi fructe.

Contraindicaţii: Cura cu argilă albastră nu este indicată în perioada ciclului menstrual sau în ultimele luni de sarcină. Argila se administrează cu cel puţin o oră după medicamente (în cazul în care se urmează un tratament medicamentos în paralel).

Sursa: www.argilaalbastraderaciu.ro