Acesta este un miracol medical: un doctor a inviat un pacient mort in spital, dupa ce s-a rugat la Dumnezeu

O audienta formata din 120 de doctori din 50 de tari au ramas absolut uimiti dupa ce un doctor cardiolog renumit a oferit dovezi precum ca un pacient care tocmai murise a revenit la viata dupa ce doctorul s-a rugat. Doctorul Chauncey W. Crandall IV, care practica medicina la Clinica Cardiovasculara din Palm Beach Gardens, Florida, SUA, a facut acest anunt la cea de a 4-a intalnire mondiala a Retelei de Doctori Crestini, intrunire care a avut loc in anul 2007. Incidentul s-a petrecut in anul 2006; iata ce ne povesteste doctorul Crandall:

Aveam un barbat de 53 de ani, care a venit la camera de urgenta cu un infarct cardiac masiv, inima sa oprindu-se. Personalul medical a incercat sa-l resusciteze timp de 40 de minute in camera de urgenta, dar n-au reusit. Apoi, a fost declarat mort. Dupa aceea, am fost chemat pentru a evalua pacientul. Asistenta medicala se pregatea sa duca cadavrul la morga, atunci cand Sfantul Duh mi-a spus: “Intoarce-te si roaga-te pentru acel om.” Iar atunci cand Sfantul Duh iti vorbeste, trebuie sa raspunzi. Asa ca m-am intors la acel trup declarat mort.

In omul acela nu se mai afla nici urma de viata. Fata si picioarele sale erau complet negre de moarte. Eu ma aflam langa cadavru si m-am rugat: “Doamne Dumnezeule, cum sa ma rog pentru acest om? El e mort. Ce pot face?” Dar deodata, aceste cuvinte au iesit din gura mea: ” Doamne Dumnezeule, plang pentru sufletul acestui om, care nu stie ca tu esti Domnul si Mantuitorul sau. Te rog invie-l din morti, in numele lui Isus Hristos.”

A fost uimitor ca peste cateva minute, ne uitam la monitor si a aparut o bataie de inima. Era o bataie perfecta; apoi, peste cateva minute, pacientul declarat mort incepu sa-si miste degetele si sa spuna cateva cuvinte. In incapere se mai afla o asistenta care nu era credincioasa si care tipa in gura mare: “Doctor Crandall, ce-ai facut pacientului?” Iar eu i-am raspuns: “N-am facut decat sa ma rog pentru el in numele lui Iisus Hristos.”

Pacientul isi reveni complet peste cateva zile.

Dr. Crandall a fost intrebat ce mesaj ar avea pentru doctorii care nu cred in vindecarea supranaturala. Iata ce a raspuns Dr.Crandall:

“Le-as spune colegilor mei ca Domnul este real. Am vazut multe miracole in viata si ma rog pentru pacientii mei zilnic. Nu exista saptamana pentru a nu vedea vreun miracol. Oamenii au nevoie de asta; ei au nevoie de puterea lui Hristos in viata lor.”