A fost vindecat de o boală gravă, pentru că a strigat la Dumnezeu. Rugăciunea are putere!

 Drogurile au distrus rinichii unui om din SUA. El a găsit vindecare după ce și-a dat viața lui Hristos într- un pat de spital.

 David Valcich spune că atunci când era adolescent, îi plăcea foarte mult sportul , dar că el a fost de asemenea, influențat de prietenii săi să urmeze o calea greșită. 

Când a ajuns la Universitatea de Stat din Tennessee, a fost selecționat înechipa de fotbal a universității, dar anturajul în care a intrat l- a dus la petreceri, în locuri în care se consumau cantități mari de calmante  împotriva durerii, consum, care mai târziu a devenit dependență.

„Am vrut ceva care anestezia durerea emoțiilor și rănilor sufletești care nu au fost niciodată tratate „, a declarat David pentru CBN News.

După ce și-a dat seama că șansele sale de student și de jucător au fost ratate , el s-a adâncit în consumul de  cocaină, în următorii zece ani. El numește aceasta: „Faza deceniului pierdut de 20 de ani”.

Într-o zi, după una din aceste petreceri, David s-a trezit într-un pat de spital. Doctorii i-au spus că rinichii săi nu funcționează. A fost diagnosticat cu insuficiență renală și a dezvoltat și hepatita C. Doctorii l-au informat că va trebui să depindă de dializă pentru tot restul vieții, dacă nu va face un transplant.

„La auzul acetei vești, s-a simțit ca și când cineva l-a lovit cu o cărămidă în piept”, își amintește el. ” Am intrat în disperare totală. În timp ce așteptam în spital, am realizat cum a trecut timpul și mi-a părut rău pentru timpul pierdut, a spus el.

După patru zile starea lui nu s-a ameliorat, așa că medicii l- au anunțat că urmau să înceapă dializa. În acea noapte, David a strigat către Dumnezeu: „Nu știu dacă ești real, dar dacă ești, vreau să te cunosc, te rog ajută-mă!”.

Doctorii au sosit a doua zi cu cele mai bune știri: fără nici o explicație, spunând că ecogrfia lui David arată diferit și că s-a petrecut o schimbare majoră. ” Știam că Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciunea mea. Am fost surprins”, a spus el.

David a fost externat și a mers să locuiască împreună cu mama sa. De atunci s-a dedicat studiului Bibliei și mărturisirii despre puterea vindecătoare a lui Dumnezeu. 

„ Eu știu că Dumnezeu a vindecat rinichii mei în acel pat de spital, eu știu că Isus Hristos este  real și că s-a născut în această lume și-a murit pentru mine  că eu să  fiu mântuit “, a spus el.

Sursa: AcontecerCristiano.Net