A aparut Vaccinul contra Cancerului! Deja a fost testat pe cativa oameni cu Succes!

A aparut Vaccinul contra Cancerului! Deja a fost testat pe cativa oameni cu Succes! Share
Un vaccin împotriva cancerului va intra în faza de teste pe subiecți umani.

Cercetătorii din divizia luptei împotriva cancerului de la Universitatea Stanford va începe testele pe subiecți umani, pentru un vaccin împotriva cancerului.

Este pentru prima dată când un posibil remediu pentru cancer ajunge în faza de teste pe subiecți umani. Tratamentul se administrează sub formă de injecție într-o tumoare, care declanșează un răspuns al organismului și atacă toate tumorile.

Specialiștii spun că tratamentul nu este foarte scump și că probabilitatea să provoace reacții adverse este foarte mică. Leacul respectiv ar urma să fie testat și pe oameni, potrivit The Telehraph.

Acesta a fost deja testat pe animale, nouă din zece fiind vindecate după un vaccin, iar celelalte, după cel de-al doilea vaccin.
Oamenii de știință au descoperit că o cantitate mică injectată într-o tumoră distruge cancerul și declanșează o reacție uimitoare, care distruge toate celulele cangeroase din organism.

Combinaţia de de două medicamente funcţionează prin trecerea celulelor imune în interiorul tumorilor care au fost dezactivate de cancer, apoi creşterea lor astfel încât să poată ucide boala.

Odată reactivate, celulele imune încep să le recunoască pe cele canceroase din organism, pe care apoi le distrug. „Când folosim aceşti doi agenţi împreună, putem observa eliminarea tumorilor din întreg corpul”, a declarat Ronald Levy, doctor în oncologie.

„Această abordare trece peste procesul de identificare a unor ţinte de imunitate specifice tumorilor şi nu este necesară activarea completă a sistemului imunitar sau modificarea celulelor imunitare ale unui pacient”, a adăugat Levy.

Citește și Fa acest test si vei sti cat de sanatosi iti sunt plamanii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pasta recomandata de un medic rus pentru revitalizarea organismului

Sistemul imunitar trebuie intarit pe orice cale, iar reteta oferita de dr. Nikolai Amosov exact ...