23 Minute in IAD – Marturie Socanta (8)

  1. Întoarcerea pe Pămînt

Acum, pe măsură ce ne apropiam de Pămînt, am trecut printr-un scut. Am ştiut atunci că treceam prin scutul protector de căldură ce înconjoară Pămîntul. Ştiam asta pur şi simplu, şi mă gîndeam în acele momente, ştiu că era o prostie, dar mă gîndeam: “Cum va putea trece Domnul prin acest scut de căldură…?” Dar noi am trecut prin el fără probleme sau surprize. Cred că Domnul şi-o fi dat ochii peste cap, văzînd că ce gîndesc eu, dar la asta pot face faţă.

Este un pasaj în Scriptură în Psalmi 47 cu 9 care spune:”…scuturile Pămîntului sînt ale lui Dumnezeu.” El controlează totul, absolut totul.

  1. Privindu-mă din afară

În tot acest timp, nu am mai vrut ca EL să plece, am dorit să mai stau în prezenţa Lui. Dar noi ne îndreptam acum cu mare viteză spre California. Veneam cu o viteză uluitoare şi ne mişcam foarte repede, şi la un moment dat am ajuns deasupra casei mele. Ştiu că puteam să văd prin acoperişul propriei mele case, şi mă vedeam şi pe mine acolo întins pe jos în sufragerie.

Lucrul acesta m-a afectat foarte tare. Pentru că îmi vedeam propriul meu corp întins pe jos, îmi ziceam:

-Nu pot fi eu acela! Eu sînt aici!

Nu mă mai văzusem niciodată în două locuri în acelaşi timp. Şi iată-mă totuşi acolo întins pe jos, dar eu ziceam în sinea mea că nu eram eu acela.

În Scripturi, Pavel spune că trupul acesta este doar o casă provizorie, şi totuşi această privelişte mă afectase extraordinar de mult.

Corpul acesta este doar o casă provizorie. Este nimic, e temporar. Acesta de sus sînt eu cel adevărat şi acest eu va merge în eternitate.

Viaţa aceasta de care ne agăţăm şi ne tot îngrijorăm atîta nu este decît un abur. “Viaţa nu este decît un abur” spune şi Iacov în 4 cu 14.

Şi cît de scurtă este această viaţă! Este foarte scurtă!

100 de ani dacă am trăi este nimic, ei trec ca un abur.

Am înţeles atunci că noi defapt trebuie să trăim pentru Dumnezeu. Ceea ce facem noi aici pe pămînt, contează pentru o veşnicie!

Noi trebuie să mărturisim lumii despre El şi să-i salvăm pe cei pierduţi. Nu ne putem îngrijora de toate lucrurile mărunte ale vieţii pămînteşti de care sîntem atîta de legaţi şi de care ne agăţăm aşa de mult.

Noi chiar trebuie să mergem să predicăm Evanghelia şi Vestea cea Bună tuturor oamenilor pentru că viaţa aceasta se termină aşa de repede!

Cînd mi-am văzut trupul întins pe jos, era ca şi cum ai ieşi din maşina ta şi te-ai uita înapoi la ea. Ceea ce vezi atunci, nu eşti tu, ci este maşina ta care te duce pe unde vrei. Aşa mi s-a părut şi atunci, că trupul acesta mă duce încolo şi încoace pe pămînt şi că el nu este eu cel adevărat. Şi mă gîndeam:

-Doamne, te rog, te rog nu pleca! Vreau să mai stau încă puţin cu Tine!

Dar EL a plecat.

Eram acum deasupra corpului meu şi ceva m-a absorbit brusc în el, era ca şi cum aş fi fost aspirat brusc înapoi în corp prin gură sau prin nas.

  1. Sfîrşitul experienţei

Imediat după plecarea Lui, frica şi chinurile din Iad mi-au revenit iar în minte.

În Biblie se spune că “dragostea perfectă alungă frica.” În tot acest timp, eu eram în prezenţa acelei dragoste perfecte, dar apoi aceasta a plecat. În momentul în care EL a plecat, dintr-o dată toată frica şi ororile Iadului mi-au revenit iar în minte şi nu mai suportam să îndur din nou toate chinurile acelea. Urlam şi mă aflam într-o stare de agonie, nu mai puteam retrăi totul încă odată. Ştiam că trupul acesta nu era capabil să facă faţă la atîta frică. N-ai cum să faci faţă la această presiune enormă! Corpul nostru nu este suficient de puternic pentru aşa ceva. De aceea am început să mă rog şi doar aşa am reuşit să îmi scot asta din minte. În mod normal, ar trebui să mergi pe la tot felul de consilieri să scapi de o astfel de traumă, dar Dumnezeu m-a scăpat de această traumă instantaneu. Memoria mi-a lăsat-o intactă şi a luat în schimb frica şi trauma aceea cumplită din mintea mea.

Îi eram atît de recunoscător!

Citeste continuare: 23 Minute in IAD – Marturie Socanta (9)

Susa: Divine Revelations

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...