23 Minute in IAD – Marturie Socanta (7)

  1. Dragostea lui Dumnezeu pentru om

În timpul acesta Dumnezeu m-a inundat cu gîndurile Lui. Am fost inundat de tot felul de gînduri. EL m-a lăsat să-I ating o parte a inimii Sale ca să simt cît de mult îl iubeşte EL pe om. Era ceva de necrezut! Am fost pur şi simplu copleşit!

Era atît de greu de suportat dragostea pe care EL o are pentru om, încît tu nu poţi rezista la ea cît timp eşti în acest trup.

Noi ne iubim soţiile şi copiii, ştiţi cît de mult îi iubim cu toţii, dar această dragoste a noastră nu poate fi nici măcar comparată cu dragostea pe care Dumnezeu o are pentru noi.

Dragostea Lui este INFINIT mai mare decît dragostea noastră sau chiar puterea noastră de a iubi. Este aşa cum se spune şi în Efeseni 3 cu 19:“…să cunoşti dragostea lui Cristos întrece orice pricepere sau închipuire.”

Această dragoste întrece atît de mult puterea noastră de înţelegere încît noi nici nu o putem cuprinde cu mintea!

Nu îmi venea să cred cît de mult îl iubeşte El pe om, atît de mult încît ar fi în stare să moară chiar şi pentru o singură persoană numai ca aceasta să nu ajungă în Iad. Şi Îl doare nespus de mult cînd vede că una din creaţiile Sale se duce în acel loc. Pe EL îl doare cumplit asta!

EL plînge cînd vede că o persoană se duce acolo.

Mi-a părut atît de rău pentru Domnul Isus! I-am simţit inima. EL mi-a dat voie să Îi ating o parte a inimii Sale. Am simţit şi eu atunci imensa Lui tristeţe cînd una din creaţiile Sale se ducea în Iad.

  1. Trimis ca mesager

Mi-am zis atunci foarte hotărît că trebuie să merg şi să mărturisesc despre asta pînă la ultima mea suflare şi să spun lumii întregi despre Isus şi despre cît este El de bun.

Vedeţi, noi avem Evangheliile, şi asta este vestea cea bună. Dar această veste, lumea nu o cunoaşte. Trebuie să i se spună şi ei, noi trebuie să ne împărtăşim unii altora cunoştinţele. Oamenii au foarte multă lipsă de cunoştinţă în această privinţă şi Dumnezeu vrea să le împărtăşim şi lor cît este EL de bun şi cît de mult urăşte EL acest loc.

Apoi Isus mi-a spus:

-Spune-le că Voi veni foarte, foarte curînd!

Şi a mai repetat încă odată:

-Spune-le că Am să vin foarte, foarte curînd!

Acum mă gîndesc că de ce oare nu L-am întrebat atunci:

-Ce vrei să zici Doamne…? Ce înseamnă curînd la Tine…?

Cred că aşa gîndim cu toţii, nu-i aşa? Dar nu L-am întrebat.

Atunci nu te gîndeşti să întrebi anumite lucruri. Te gîndeşti doar cum să ÎL venerezi din toată inima ta şi îţi vine greu, chiar şi să crezi, că EL este acolo lîngă tine.

Pacea lui Dumnezeu care vine peste tine atunci cînd eşti lîngă EL nu se poate explica în cuvinte. Am fost şi eu la biserică la servicii de închinare ca şi voi toţi, dar asta nu se poate nici pe departe compara cu dragostea şi pacea pe care o simţi atunci cînd eşti în prezenţa Lui.

  1. O nouă perspectivă

Cînd m-am uitat apoi în sus şi i-am văzut pe toţi acei demoni pe perete, care erau atîta de feroce, acum ei arătau ca nişte furnici pe perete. Arătau ca furnicile, deşi erau totuşi mari, dar prin puterea şi prin prezenţa lui Dumnezeu alături de tine, toţi acei demoni arătau acum ca furnicile. Abia puteam să-mi revin, şi mă gîndeam: “Doamne, sînt doar nişte furnici.” Şi El mi-a spus:

-Tu trebuie doar să le legi puterea şi să îi alungi afară în Numele Meu.

Mă gîndeam atunci ce putere mare a dat EL bisericii.

Toţi aceşti demoni erau fioroşi, dar diavolul nu se poate compara cu Isus. Ei sînt feroce, dar în prezenţa lui Isus ei sînt nimic.

Prinsesem acum curaj cînd mă uitam la aceste creaturi şi cînd mi-am dat seama de toate aceste lucruri şi de puterea ce ne-a fost dată, mi-am zis:

-Voi…? voi aţi fost creaturile care m-aţi torturat şi care aţi vrut să mă rupeţi în bucăţi? Atunci haideţi…, veniţi acum…, acuma să vă văd… !

Cred că trupul sau carnea din trupul meu s-au aprins şi-am prins curaj pentru că am zis atunci:

– Isuse, pune mîna pe ei!

Ne îndreptam spre suparafaţa pămîntului şi a trebuit să continuam să mergem spre suparafaţă, deoarece eram încă în tunel. Nu mai puteam vedea ce e în jur, dar era ceva ca un vînt, un vînt uriaş în mijlocul căruia eram acum, şi continuam să urcăm pentru a ieşi de acolo. Cînd am ajuns deasupra Pămîntului, aduşi de acest vînt uriaş, ne uitam în jos la Pămîntul ce arăta fantastic. Era uimitor să vezi Pămîntul din spaţiu. Şi ştiu că Dumnezeu a permis ca eu să văd lucrul acesta. EL putea părăsi tunelul acela prin orice loc ar fi dorit, dar cred că EL cunoştea dorinţa inimii mele din copilărie de a vedea cum arată Pămîntul văzut din spaţiu. Poate că am văzut prea mult Star Treck la televizor, dar mă gîndeam ca şi copil ce bine ar fi să văd Pămîntul de sus. Dar să îl văd acum cum stătea suspendat de nimic în spaţiu, era ceva fantastic!

Aşa după cum spune şi Biblia în Iov 26 cu 7:“EL atîrnă Pămîntul pe nimic.”

Şi cînd te uiţi la el, te întrebi că oare ce îl susţine acolo? Ce îl face să se rotească aşa de perfect?

Dumnezeu controlează atît de bine totul!

Puterea lui Dumnezeu care mă inundase şi pe care EL o are este uluitoare. EL are atît de multă putere! Fiecare lucru este sub controlul Său!

Un fir de păr nu îţi cade din cap fără ca EL să ştie. O pasăre nu moare fără ca EL să nu ştie.

Eram inundat de aceste gînduri, şi dîndu-mi seama că Dumnezeu are atîta putere, am fost copleşit de acest fapt.

Şi Scriptura vorbeşte despre asta în Isaia 40 cu 22 şi spune:”EL şade deasupra cercului Pămîntului…” şi iată că noi eram acum chiar deasupra cercului Pămîntului. Mă gîndeam atunci că dacă cei dinainte de Cristofor Columb ar fi citit Scriptura, ar fi aflat că Pămîntul este rotund, nu-i aşa?

Oamenii de atunci au crezut însă că Pămîntul este plat. Citeste Continuarea; 23 Minute in IAD – Marturie Socanta (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...