Ea plănuia să se sinucidă dar Dumnezeu a intervenit

„Vroiam să mă sinucid, am planificat totul.”

O femeie din Louisiana, pe nume Kishi a împartășit în detaliu mărturia ei, prinsa in viciul drogurilor care au condus-o la disperare dupa care si-a gasit calea spre credința si recuperarea, povestindu-i lui Robertson despre cum i-a fost viața, înainte de a-l găsi pe Iisus.

Kishi era dependentă de droguri și vindea droguri, după care a fost prinsă și condamnată. În închisoare ea intenționa să-și pună capăt zilelor, plănuise totul. În timp ce se îndrepta către locul unde dorea să se sinucidă, s-a întâmpla ceva neașteptat.

„Ei m-au dus în închisoare la dată în care am fost condamnată, și asta a fost datorită lui Dumnezeu!” S-a gândit și a spus ea cu vocea tare, mentionând că majoritatea oamenilor sunt eliberați pana la audierea finala de condamnare care are loc mai tarziu. „Dumnezeu m-a salvat de mine în acea zi.”

În închisoare Kishi a intrat intr-un program de recuperare și l-a acceptat pe Iisus, apoi a aflat de Biblie. Dupa ce l-a primit pe Iisus a început să-și schimbe viața după voia lui Dumnezeu.

Explicând circumstanțele, a explicat motivul arestarii ei, Kishi s-a întors în copilărie „lipsa de iubire” care poate provoca o mulțime de probleme copiilor care devin oameni.

„Când am fost crescută de bunicii mei” a spus ea. „Știu că mama mea era dependentă, desi pe tatăl nu l-am cunoscut niciodată. ”

„Lipsa iubirii în viața mea m-a făcut să mă duc la primul tip care mi-a arătat puțină afecțiune”, a spus ea, explicând că era un alcoolic violent.

Apoi, când prima relație s-a încheiat, ea a fost cu un alt bărbat pentru următorul deceniu, pe care o bătea aproape în fiecare zi. A rămas cu el timp de un deceniu, timp în care a spus că a facut-o sa devină dependentă droguri.

„După ce a încercat să ma omoare în fata copilului meu, l-am parasit si pe acesta.”

Putem spune despre Kishi ca e o fiinta noua, ea a suferit mult. Nu stiu prin ce treci tu și cu ce te confrunti dar stiu că Dumnezeu poate transforma cenușa ta jar.

Dumnezeu poate face și astăzi minuni, poate elibera, restaura si da pacea acelui care își deschide inima lui Iisus. Distribuie si tu.

Articol preluat de la Christian Post

Multă binecuvântare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...