MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Un grup de extremiști s-au gândit să omoare un fost musulman pentru convertirea sa la creștinism și, când aveau de gând să-l atace, au văzut îngeri în jurul creștinului care-l proteja.

Al Bilal (nume schimbat pentru siguranță) a fost un musulman fanatic și membru activ în moscheea locală a unei țări din Orientul Mijlociu. Când a fost student la universitate s-a întâlnit cu un creștin care i-a dat o brosura despre Evanghelie, a citit-o, dar nu voia să creadă nimic.

După câteva zile, Bilal spune că Isus i-a apărut în vis și i-a spus: „Eu sunt Alfa și Omega începutul și sfârșitul, am murit pe cruce și am înviat din morți pentru a da tuturor viata vesnica, cei care cred în mine va avea un loc pregătit cu mine în ceruri, urmeaza-mă ,nu te teme!” așa a fost publicat de Organizatia Bbibles 4 din Orientul Mijlociu.

După acest eveniment, Bilial a căutat broșura pe care a primit-o și a cautat sa intre în contact cu numărul scris pe spatele brosurei. A fost lucrarea unui pastor, el a împărtășit mesajul Evangheliei. Nu ai nevoie să cunosti prea multe pentru ati preda viața lui Isus și să-l recunoasti ca Mântuitorul și Domn, după care el și-a consacrat viața lui Hristos și s-a  botezat.

Având o bună educație academică și o mare cunoaștere a Islamului, Bilial a fost respectat de comunitatea sa. Dar după ce a îmbrățișat mesajul Evangheliei , părinții, rudele și conducătorii moschei au dorit cu disperare să se întoarcă la islam. Bilial și-a păstrat ferm credința creștină.

Confruntat cu refuzul său de a se întoarce in islam, a fost excomunicat din moschee . Toți l-au respins, inclusiv propria sa familie. A fost considerat ” un inamic periculos „.

După această situație, Bilial și-a reafirmat credința și a început să meargă în desert noaptea să se roage, el avea acest obicei. El a îngenunchiat în nisip, singur înaintea Dumnezeului său, și timp de aproape două ore s-a rugat și s-a închinat lui Dumnezeu.

Unii tineri radicali, sub conducerea lui Sulfiker, un var al lui Bilial, au început să planifice cum să-l omoare, așa că au ales că cea mai buna oportunitate ar fi în desert, ca nu-i vede nimeni, atunci când el va merge să se roage.

Când islamiștii au ajuns în deșert, ca sa-l atace pe Bilial, exact atunci când a început să se roage s-a intamplat ceva uimitor. În acel moment îngerii Domnului au apărut în jurul lui Bilial,ei l-au incercuit si l-au protejat de atacatori. Atacatori cand au vazut asa ceva,s-au speriat foarte rau si au lat-o la fuga mancand pamantul.

În timp ce vărul lui Bilial fugea, brusc, a căzut într-o fantana, rupând-si mâinile și picioarelor, nu se mai putea misca si era imobilizat.

Când si-a terminat timpul de rugăciune și laudă, Bilial, neștiind ce s-a întâmplat, s-a ridicat și a mers spre casa. Pe drum, el a auzit   cum cineva striga după ajutor. Era vărul său care era căzut intr-o fântâna și striga, el a fost surprins să-l vadă acolo. L-a scos imediat. Sulfiker credea că vărul său e suparat pe el ca a vrut sa-l facă rău.

Bilial și-a dus vărul la spital pentru recuperare. Când a aparut momentul potrivit, Belial a împărtășit mesajul Evangheliei varului sau Sulfiker, apoi varul lui i-a spus tot ce sa întâmplat în noaptea accidentului sau. Povara pacatului apasand pe umeri sai, el și-a mărturisit păcatele și si-a dat viața lui Isus Hristos și l-a recunoscut ca Domnul si Mântuitorul său.

Prietenii lui Sulfiker, care au vrut sa-l ucida pe Bilial, toti si-au dat viața lui Hristos după ce a au pățit în deșert. Toți au fost excomunicați din moschee și s-au confruntat cu persecuții severe. Acum ei participă în mod secret la servicii de închinare într-o biserică fara nume din regiune și împărtășesc Evanghelia cu alți musulmani.

Citește și MARTURIE: Experienta Supranaturala a unei femei din Libia: Cum i S-a descoperit Hristos

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Această marturie a fost tradusă si prelucrată de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Printul Kuweitului Abdullah AL Sabah s-a convertit la crestinism intr-o tara musulmana in care apostazia ...

%d blogeri au apreciat: